Over DMF

Metaalbewerking voor diverse uiteenlopende branches

Dietvorst Machinefabriek B.V. heeft een ruime historie achter de rug. Deze dateert alweer vanaf 1 april 1957, toen Dietvorst Machinefabriek werd opgericht door de eerste generatie: F.L.M. (Ferry) Dietvorst. Het bedrijf, dat sindsdien bekend staat om het leveren van metaalbewerking van hoge kwaliteit. In de loop der jaren groeide het bedrijf naar ongeveer 150 werknemers, maar de zware periode die omstreeks 1997 plaatsvond, noopte de heer Dietvorst tot het verkopen van het bedrijf. Dit om te voorkomen dat al het personeel op straat kwam te staan.

Want wie personeel heeft, heeft de macht!

De nieuwe generatie staat op

De 2 zoons van de heer Dietvorst, Danny & Ferry Dietvorst, zijn in oktober 1998 in IJmuiden opnieuw begonnen. De naam werd DMF Dietvorst Machinefabriek en groeide gestaag in de eerste jaren. In 2001 was het bedrijf dusdanig gegroeid, dat we verhuisden naar een nieuw onderkomen. Dit onderkomen vonden wij uiteindelijk op het bedrijventerrein in Uitgeest, waar DMF Dietvorst Machinefabriek tot op de dag van vandaag nog altijd zijn huisvesting heeft. Het onderkomen was een stuk beter en groter, zodat de groei door kon blijven gaan.

Constante groei sinds 2005

Sinds 2005 is Danny Dietvorst de volledige en enige eigenaar van de machinefabriek. Ferry Dietvorst is een andere weg ingeslagen in een andere bedrijfstak, waardoor Danny de werkzaamheden als eigenaar sinds deze periode alleen voortzet.
Het aantal eigenaars kromp, maar de groei bleef echter doorgaan. Sinds 1 januari 2008 heeft DMF Dietvorst Machinefabriek B.V. het bedrijf Arrow Technics BV overgenomen, dat ook gevestigd was in Uitgeest. De overname van het bedrijf van Jan van Velzen ging niet vanzelf vanwege de crisis die toesloeg in 2008, maar doorzetting en veerkracht hielden ons overeind. Eind 2009 Verhuisde we naar een groter pand en besloten om beide bedrijven samen te voegen onder de naam DMF Dietvorst Machinefabriek BV te Uitgeest. Hier worden de bedrijfsactiviteiten nog altijd uitgevoerd.

Wilt u meer weten over ons bedrijf?

Neem dan gerust contact met ons op en kom erachter wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

© 2024 DMF Dietvorst Machine Fabriek B.V. | Power Internet B.V. | Power For Jobs