Machinaal verspanen

CNC Draaiwerk

DMF is gespecialiseerd in het hoogwaardig CNC draaiwerk in o.a. staal, RVS, messing, koper, brons, aluminium maar ook een diversiteit aan kunststoffen en moeilijke te verspanen materialen zoals Nitronic en 17-4Ph. Het kan hierbij gaan om zowel eenvoudig als complex draaiwerk met Harden +- 58Hrc en nabewerken van nauwkeurige toleranties. Ons hightech machinepark bestaat uit machines met robot belading, aangedreven gereedschappen, Y-as, Subspil, stangen laadmagazijn en 70 Bar koeling.

CNC Freeswerk

DMF is gespecialiseerd in het hoogwaardig CNC freeswerk in o.a. staal, RVS, messing, koper, brons, aluminium maar ook een diversiteit aan kunststoffen. Het kan hierbij gaan om zowel eenvoudig als complex freeswerk met nauwkeurige toleranties. Ons hightech machinepark bestaat uit 3, 4 en 5 assige machines. Een aantal met automatische belading door middel van robot. Programmeren gebeurt via CAD/CAM

Nabewerkingen en/of oppervlaktebehandelingen

Verzinken, verchromen, anodiseren, slijpen, harden en vertanden zijn een aantal van de nabewerkingen die wij met onze partners kunnen verzorgen. Zo kunnen wij uw product kant en klaar bij u aanleveren geassembleerd en wel indien gewenst.

Meer informatie over onze branches?

© 2024 DMF Dietvorst Machine Fabriek B.V. | Power Internet B.V. | Power For Jobs