DMF Branches

Super Jachtbouw

Superjachtbouw omvat verschillende onderdelen die samen een luxe en hoogwaardig jacht creëren. Enkele van de belangrijkste onderdelen zijn.

Ontwerp en engineering: Dit omvat het ontwerpen en bouwen van het jacht volgens de specificaties van de eigenaar, waarbij rekening wordt gehouden met alle technische en structurele vereisten.

Romp en contructie

 Dit omvat de bouw van de romp, dekken, en superstructuren van het jacht, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium of composietmaterialen.

Interieur

Het interieur van een superjacht is een belangrijk onderdeel, en omvat het ontwerpen en bouwen van luxe accommodaties voor de eigenaar, gasten en bemanning. Hierbij wordt aandacht besteed aan comfort, stijl en functionaliteit.

Technische systemen

Superjachten hebben geavanceerde technische systemen, waaronder navigatie- en communicatieapparatuur, stabilisatiesystemen, luchtbehandelingssystemen, en energievoorziening.

Uitrusting

Een superjacht heeft een groot aantal accessoires en uitrustingen, waaronder tenders en watersportuitrusting, een helikopterplatform, en andere luxevoorzieningen zoals zwembaden, jacuzzi’s en een bioscoop.

Afwerking en detailwerk

Dit omvat de laatste fase van de bouw, waarbij het jacht wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals houtfineer, marmer en leer. Hierbij wordt veel aandacht

Al deze onderdelen samen dragen bij aan de constructie van een superjacht en maken het tot een uniek en op maat gemaakt luxe product.
Waar DMF u graag ondersteund in de benodigde mechanische onderdelen vlg’s u specificatie

Algemene machinebouw

Veel van onze klanten bouwen machines voor diverse toepassingen. In diverse delen van deze machines wordt voor aluminium gekozen omwille van b.v. het gewicht, mechanische eisen of visuele eisen. Laat ons Uw eisen weten dan maken wij een passend voorstel voor u.

Mechatronica

Mechatronica is een multidisciplinair vakgebied dat de integratie van mechanica, elektronica en computertechnologie omvat. Hieronder staan enkele voorbeelden van onderdelen die vaak voorkomen in mechatronische systemen:

Mechanische componenten, zoals assen, lagers, koppelingen en tandwielen

De halfgeleiderindustrie

Is een technologisch geavanceerde industrie die zich bezighoudt met de productie van halfgeleidermaterialen en componenten.

De selectie en specificaties van deze onderdelen kunnen variëren afhankelijk van de productieprocessen en technologieën die worden gebruikt in de halfgeleiderindustrie. De halfgeleiderindustrie is een zeer gespecialiseerde en veeleisende sector, en de onderdelen en apparatuur moeten aan hoge normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties voldoen.

Waarbij DMF u graag van dienst is van A tot Z.

Bodemonderzoek Industrie

CPT (Cone Penetration Test) is een veelgebruikte techniek voor bodemonderzoek en bestaat uit verschillende onderdelen. DMF is gespecialiseerd in conus onderdelen en sondeerbuizen en heeft hier veel ervaring in dus plaats gerust u aanvraag bij DMF

Offshore en Windindustrie

Deze tak van sport is erg breed en kent veel toepassingen enkele voorbeelden wat wij leveren in deze industrie zijn:

  • Onderdelen voor RVS drukregelaars
  • Speciale kleppen en koppelingen
  • Complete lagerblokken
  • Sondeerbuizen en onderdelen

Meer informatie over onze branches?

© 2024 DMF Dietvorst Machine Fabriek B.V. | Power Internet B.V. | Power For Jobs